MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző összetételű hidegen préselt zöldség– és gyümölcslevek eltarthatósági vizsgálata HHP technológia alkalmazásával

Barnucz, János (2016) Különböző összetételű hidegen préselt zöldség– és gyümölcslevek eltarthatósági vizsgálata HHP technológia alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Barnucz_Janos.pdf] Szöveg
Barnucz_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382749; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Ht. tanszéki jel; Zöldséglevek; Gyümölcslégyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Italtechnológia; Rostos üdítők; Tartósítás. nyomás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 27 Nov 2023 11:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3045
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése