Becse, Orsolya (2015) Különböző derítőszerek hatása a borok biogén amin tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Becse_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Becse_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (964kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370627; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33-36.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Biogén aminok; Derítőszerek; Sauvignon blanc; HPLC rendszer; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2976 |