Antal, Péter (2011) Jégkrém hőmérsékletének nyomon követése az előállítástól a szállításig. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegAntal_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (652kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ316224; Budapest; Szakirányulás: Gabona és ipari növények; Főcím a borítófedélről; Bibliogr.: p. 33.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Jégkrémek; Fagyasztott élelmiszerek; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2011 |
| Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 09:47 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2410 |


