Nagy, Orsolya (2012) A hőmérséklet hatása vákuumszárított meggyporok minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326668; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-44.; Kot. tanszéki jel; Meggy; Szárítás; Vákuumszárítás; Tartósítás. szárítás; Gyümölcspor; Instant termékek; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 10:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2158 |