MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A hőmérséklet hatása vákuumszárított meggyporok minőségi paramétereire

Nagy, Orsolya (2012) A hőmérséklet hatása vákuumszárított meggyporok minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Orsolya.pdf] Szöveg
Nagy_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326668; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-44.; Kot. tanszéki jel; Meggy; Szárítás; Vákuumszárítás; Tartósítás. szárítás; Gyümölcspor; Instant termékek;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SB Plant culture
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 22 Jan 2024 10:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2158
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése