MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A homoktövis lekvárok beltartalmi- és érzékszervi tulajdonságainak változása a tárolás során

Mátravölgyi, Gergely (2016) A homoktövis lekvárok beltartalmi- és érzékszervi tulajdonságainak változása a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Matravolgyi_Gergely.pdf] Szöveg
Matravolgyi_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ359708; Budapest; Kertészmérnök Bsc; Bibliogr.: p. 41-44.; Gyüm. tanszéki jel; Homoktövis; Gyümölcsfeldolgozás; Lekvár; Érzékszervi vizsgálat; Alma; Antioxidáns kapacitás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 22 Jan 2024 09:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Mesterné Ficzek, Margit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2133
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése