Mátravölgyi, Gergely (2016) A homoktövis lekvárok beltartalmi- és érzékszervi tulajdonságainak változása a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Matravolgyi_Gergely.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Matravolgyi_Gergely.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ359708; Budapest; Kertészmérnök Bsc; Bibliogr.: p. 41-44.; Gyüm. tanszéki jel; Homoktövis; Gyümölcsfeldolgozás; Lekvár; Érzékszervi vizsgálat; Alma; Antioxidáns kapacitás; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 22 Jan 2024 09:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Mesterné Ficzek, Margit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2133 |