Huszti, Márk (2020) Érlelés folyamatának tanulmányozása különböző tósztolású tölgyfa chipsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Huszti_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Huszti_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426414; Budapest; Bibliogr.: p.47-49.; Sör. tanszéki jel; Fahordós érlelés; Pörkölés; Pálinkafőzés; Szeszipari technológia; Hordókészítés; Tölgyfahordó; Tölgyfa chips; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 15:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1322 |