MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Enzimgátlás vizsgálata a cefrézés folyamán gluténmentes gabonamalátáknál

Nagy, Dávid (2014) Enzimgátlás vizsgálata a cefrézés folyamán gluténmentes gabonamalátáknál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_David.pdf] Szöveg
Nagy_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (659kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371283; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 40-43.; Sör. tanszéki jel; enzimológia; enzimgátlók; cefre; pálinkafőzés
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Nov 2023 10:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1302
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése