MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Enzimgátlás vizsgálata a cefrézés folyamán gluténmentes gabonamalátáknál

Kovács, Ingrid (2013) Enzimgátlás vizsgálata a cefrézés folyamán gluténmentes gabonamalátáknál. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Ingrid.pdf] Szöveg
Kovacs_Ingrid.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334110; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-48.; Sör. tanszéki jel; Enzimgátlók; Sörfőzés; Cefrézés; Maláta; Gluténmentes élelmiszerek; Hajdina; Hajdinamaláta;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Nov 2023 09:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1301
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése