MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Eltérő termesztési területről származó almák összetételének hatása az ágyas pálinka készítésekor

Lázárné Aszódi, Ágnes (2014) Eltérő termesztési területről származó almák összetételének hatása az ágyas pálinka készítésekor. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Aszodi_Agnes.pdf] Szöveg
Aszodi_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348590; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 59-60.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Ágyas pálinka; Almapálinka; Idared; Jonagold; Gyümölcscefre; Érzékszervi vizsgálat; Aszalványok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Nov 2023 12:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1281
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése