Lázárné Aszódi, Ágnes (2014) Eltérő termesztési területről származó almák összetételének hatása az ágyas pálinka készítésekor. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Aszodi_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Aszodi_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ348590; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 59-60.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Ágyas pálinka; Almapálinka; Idared; Jonagold; Gyümölcscefre; Érzékszervi vizsgálat; Aszalványok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Nov 2023 12:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1281 |