MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Evaluation of Physical Attribute Changes in Minimally Processed Meat during Frozen Storage

Dang, Le Hong Anh (2024) Evaluation of Physical Attribute Changes in Minimally Processed Meat during Frozen Storage. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465470.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465470.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465470; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 839465470.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9836
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése