Korpa, Julianna (2024) Kíméletes tartósító eljárások hatása smoothie-k mikrobiológiai stabilitására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
836294135.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
836294135_szdkivonat1.pdf
Letöltés (315kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 836294135; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 836294135.pdf; 836294135_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István NX7NU0 - Konzulens Kiskó, Gabriella BFG3EB - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9754 |