MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszeriparban alkalmazható tanninkivonatok zsíremészthetőségre gyakorolt hatásának vizsgálata

Vig, András (2024) Élelmiszeriparban alkalmazható tanninkivonatok zsíremészthetőségre gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 835724220_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
835724220_szdkivonat1.pdf

Letöltés (465kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 835724220.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
835724220.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 835724220; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 835724220_szdkivonat1.pdf; 835724220.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
Konzulens
Abrankó, László Péter
K8FQOD
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9665
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése