Vig, András (2024) Élelmiszeriparban alkalmazható tanninkivonatok zsíremészthetőségre gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
835724220_szdkivonat1.pdf
Letöltés (465kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
835724220.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 835724220; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 835724220_szdkivonat1.pdf; 835724220.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit RBEBOV - Konzulens Abrankó, László Péter K8FQOD - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9665 |