Vörös, Szilvia (2024) Rozmaring (Rosmarinus officinalis) felhasználása a fűszerkeverékekben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
832793307.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
832793307_szdkivonat1.pdf
Letöltés (143kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 832793307; Növénytermesztési-tudományok Intézet; fac_med; Gyógy- és fűszernövények; felsőoktatási szakképzés; F-GYO-L-HU-GYOFU; 832793307.pdf; 832793307_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:36 |
Intézet: | KÁROLY RÓBERT CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, László József DDLWJY - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9518 |