MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csokoládé, mint fermentált alapanyag kombinálása egyéb, tejsavbaktériumot tartalmazó fermentált élelmiszerrel

Mózesné Balogh, Adrienn (2024) A csokoládé, mint fermentált alapanyag kombinálása egyéb, tejsavbaktériumot tartalmazó fermentált élelmiszerrel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823749075_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823749075_szdkivonat1.pdf

Letöltés (106kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823749075.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823749075.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823749075; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823749075_szdkivonat1.pdf; 823749075.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
Konzulens
Gere, Attila
M56EUG
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9310
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése