Mózesné Balogh, Adrienn (2024) A csokoládé, mint fermentált alapanyag kombinálása egyéb, tejsavbaktériumot tartalmazó fermentált élelmiszerrel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823749075_szdkivonat1.pdf
Letöltés (106kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823749075.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 823749075; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 823749075_szdkivonat1.pdf; 823749075.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - Konzulens Gere, Attila M56EUG - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9310 |