Koncz, Fanni Adrienn (2015) Csökkentett cukortartalmú és cukormentes lekvárok állományának kialakítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Koncz_Fanni_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Koncz_Fanni_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369977; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [48-49].; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Lekvár; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; Polifenolok; Viszkozitás mérés; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 15 Aug 2023 09:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/925 |