MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett cukortartalmú és cukormentes lekvárok állományának kialakítása

Koncz, Fanni Adrienn (2015) Csökkentett cukortartalmú és cukormentes lekvárok állományának kialakítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Koncz_Fanni_Adrienn.pdf] Szöveg
Koncz_Fanni_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369977; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [48-49].; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Lekvár; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; Polifenolok; Viszkozitás mérés;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 15 Aug 2023 09:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/925
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése