Szappanos, Veronika (2024) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása gyümölcspürék érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
819746121_szdkivonat1.pdf
Letöltés (157kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
819746121.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 819746121; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELELM; 819746121_szdkivonat1.pdf; 819746121.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István NX7NU0 - Konzulens Kiskó, Gabriella BFG3EB - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9084 |