Kiss, Diána (2023) Cirok bázisú, cukkinivel dúsított, szénhidrátcsökkentett és gluténmentes ostyatermék fejlesztése, valamint reológiai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
818073527.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
818073527_szdkivonat1.pdf
Letöltés (338kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 818073527; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 818073527.pdf; 818073527_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit JA8Z4C - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8986 |