Bognár, Éva (2023) Kézműves bio citromív készítése és vizsgálata funkcionalitás tükrében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
816472759.pdf
Letöltés (6MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
816472759_szdkivonat1.pdf
Letöltés (457kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 816472759; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 816472759.pdf; 816472759_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Molnárné Jakab, Ivett I9XQBH - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8755 |