Tolnai, Éva (2023) Homoktövis felhasználása csökkentett cukortartalmú kézműves zöldségpüré termékek fejlesztésében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814720267_szdkivonat1.pdf
Letöltés (307kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814720267.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814720267; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFS1; 814720267_szdkivonat1.pdf; 814720267.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Máté, Mónika Zsuzsanna CQLI2G - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8606 |