MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes tartósító technológiák, mint a sous-vide és a nagynyomású kezelés hatása a kacsamell egyes minőségi jellemzőire

Lakatos, Márta Orsolya (2024) Kíméletes tartósító technológiák, mint a sous-vide és a nagynyomású kezelés hatása a kacsamell egyes minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814341423.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814341423.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814341423_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814341423_szdkivonat1.pdf

Letöltés (212kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814341423; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 814341423.pdf; 814341423_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8593
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése