Yazici, Gizem (2017) Comparison of different vacuum drying and sampling conditions effect on total phenolic compound and antioxidant power of waste Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoide L.) and sensory evaluation of Sea Buckthorn tea. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gizem_Yazici.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gizem_Yazici.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (953kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375733; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 47-56.; Gb. tanszéki jel; Vákuumszárítás; Mintavételezés; Homoktövis; Antioxidánsok; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 19 Okt 2023 09:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/833 |