MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Comparison of different vacuum drying and sampling conditions effect on total phenolic compound and antioxidant power of waste Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoide L.) and sensory evaluation of Sea Buckthorn tea

Yazici, Gizem (2017) Comparison of different vacuum drying and sampling conditions effect on total phenolic compound and antioxidant power of waste Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoide L.) and sensory evaluation of Sea Buckthorn tea. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gizem_Yazici.pdf] Szöveg
Gizem_Yazici.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (953kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375733; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 47-56.; Gb. tanszéki jel; Vákuumszárítás; Mintavételezés; Homoktövis; Antioxidánsok; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 19 Okt 2023 09:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/833
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése