Ormai, Adrienn (2023) Pótanyag alkalmazásának hatása a sörgyártás egyes műveleteire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814336790.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814336790_szdmelleklet.pdf
Letöltés (116kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814336790; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814336790.pdf; 814336790_szdmelleklet.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella DSI707 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8309 |