Benkó, Anna (2020) A citromsav-adagolás és a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása tojáslevek technofunkcionális tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBenko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ402813; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; ÁÉ. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Színvizsgálat; Reológiai vizsgálatok; Citromsav; pH-érték; |
| Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 14:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/821 |


