Szabó-Bozsik, Iringó Villő (2018) Citromfűvel dúsított durum bázisú minőségi száraztészta fejlesztése, fizikai- kémiai- érzékszervi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo-Bozsik_Iringo_Villo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo-Bozsik_Iringo_Villo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389707; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 63-67.; Gb. tanszéki jel; Citromfű; Durumbúza őrlemény; Száraztészták; Tésztaipari technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Reológiai vizsgálatok; Alveográfos vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 14:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/820 |