MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Citromfűvel dúsított durum bázisú minőségi száraztészta fejlesztése, fizikai- kémiai- érzékszervi jellemzőinek vizsgálata

Szabó-Bozsik, Iringó Villő (2018) Citromfűvel dúsított durum bázisú minőségi száraztészta fejlesztése, fizikai- kémiai- érzékszervi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo-Bozsik_Iringo_Villo.pdf] Szöveg
Szabo-Bozsik_Iringo_Villo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389707; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 63-67.; Gb. tanszéki jel; Citromfű; Durumbúza őrlemény; Száraztészták; Tésztaipari technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Reológiai vizsgálatok; Alveográfos vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/820
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése