MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző fehérjeforrások felhasználásával történő haltáp fejlesztéshez szükséges hal in vitro vizsgálatok

Magyar, Levente Károly (2023) Különböző fehérjeforrások felhasználásával történő haltáp fejlesztéshez szükséges hal in vitro vizsgálatok. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814335046.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814335046.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814335046_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814335046_szdkivonat1.pdf

Letöltés (131kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814335046; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814335046.pdf; 814335046_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Takács, Krisztina Mária
ORRYWH
-
Konzulens
Antal, Otilia Tamara
ZFT6DX
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8191
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése