Magyar, Levente Károly (2023) Különböző fehérjeforrások felhasználásával történő haltáp fejlesztéshez szükséges hal in vitro vizsgálatok. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814335046.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814335046_szdkivonat1.pdf
Letöltés (131kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814335046; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814335046.pdf; 814335046_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Takács, Krisztina Mária ORRYWH - Konzulens Antal, Otilia Tamara ZFT6DX - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8191 |