MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cink- és polifenolpótlásra fejlesztett takarmánykiegészítő alapanyagául szolgáló kétféle élesztő analitikai vizsgálata

Abonyi, Bonita (2019) Cink- és polifenolpótlásra fejlesztett takarmánykiegészítő alapanyagául szolgáló kétféle élesztő analitikai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Abonyi_Bonita_B0.pdf] Szöveg
Abonyi_Bonita_B0.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397882; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Cink; Polifenolok; Takarmánykiegészítők; Takarmánygyártás; Fermentációs technológiák; Ultrahang alkalmazása; Saccharomyces cerevisiae;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 13:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jókainé, Szatura Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Üveges, Márta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/813
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése