Abonyi, Bonita (2019) Cink- és polifenolpótlásra fejlesztett takarmánykiegészítő alapanyagául szolgáló kétféle élesztő analitikai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Abonyi_Bonita_B0.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Abonyi_Bonita_B0.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397882; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Cink; Polifenolok; Takarmánykiegészítők; Takarmánygyártás; Fermentációs technológiák; Ultrahang alkalmazása; Saccharomyces cerevisiae; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 13:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jókainé, Szatura Zsuzsanna - - Konzulens Üveges, Márta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/813 |