MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rozmaring mikrohullámú extrakciója és értékes komponenseinek meghatározása

Battyányi, Dorka (2023) Rozmaring mikrohullámú extrakciója és értékes komponenseinek meghatározása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333884.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333884.pdf

Letöltés (7MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333884_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333884_szdkivonat1.pdf

Letöltés (123kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333884; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333884.pdf; 814333884_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
PBLJWX
-
Konzulens
Molnár, Máté András
C37XVX
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8095
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése