Bán, Fanni (2023) Tejsavbaktérium törzsek pH és epesav tűrésének vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814333491_szdkivonat1.pdf
Letöltés (151kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814333491.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814333491; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 814333491_szdkivonat1.pdf; 814333491.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csernus, Olivia D82SFD - Konzulens Kosztik, Judit M2KMLN - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8074 |