MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző módokon kinyert alacsony és magas olajsavtartalmú napraforgóolajok összehasonlítása gázkromatográfiás módszerrel

Tóth, Júlia (2024) Különböző módokon kinyert alacsony és magas olajsavtartalmú napraforgóolajok összehasonlítása gázkromatográfiás módszerrel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814332341.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332341.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814332341_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332341_szdkivonat1.pdf

Letöltés (175kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814332341; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814332341.pdf; 814332341_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7977
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése