MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A champagne-i szőlőfajtás és a Furmint használata a tradicionális pezsgőkészítésben a Garamvári Szőlőbirtokon

Baranyai, Béla Péter (2023) A champagne-i szőlőfajtás és a Furmint használata a tradicionális pezsgőkészítésben a Garamvári Szőlőbirtokon. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 812207603.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
812207603.pdf

Letöltés (6MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 812207603; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlő- és borgazdasági szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-SZBOM; 812207603.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes
ZAJM45
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7845
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése