MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagyasztott hús felengedtetése közben végzett pácolás hatásának vizsgálata

Horváth, Zsófia (2023) Fagyasztott hús felengedtetése közben végzett pácolás hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 808457642.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
808457642.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 808457642_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
808457642_szdkivonat1.pdf

Letöltés (156kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 808457642; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 808457642.pdf; 808457642_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
XIL25C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7701
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése