Horváth, Zsófia (2023) Fagyasztott hús felengedtetése közben végzett pácolás hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
808457642.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
808457642_szdkivonat1.pdf
Letöltés (156kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 808457642; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 808457642.pdf; 808457642_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor XIL25C - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7701 |