MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vadhúsok eltarthatóságának vizsgálata a nyersanyag minőségének függvényében

Kiss, István (2024) Vadhúsok eltarthatóságának vizsgálata a nyersanyag minőségének függvényében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 807008175.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
807008175.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 807008175_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
807008175_szdkivonat1.pdf

Letöltés (179kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 807008175; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 807008175.pdf; 807008175_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:16
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vargáné Dr. Tóth, Adrienn
BFPUG2
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7674
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése