MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Investigation of the effect of freezing and thawing during meat curing

Kazarian, Ara (2023) Investigation of the effect of freezing and thawing during meat curing. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806280032.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806280032.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806280032_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806280032_szdkivonat1.pdf

Letöltés (112kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806280032; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 806280032.pdf; 806280032_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
XIL25C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7664
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése