Csizmadia, Péter (2023) Pezsgőkészítés a világban és az Etyek-Budai borvidéken. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
803488525.pdf
Letöltés (506kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
803488525_szdkivonat1.pdf
Letöltés (107kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 803488525; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_law; Szőlész-borász; felsőoktatási szakképzés; F-KES-L-HU-SZBOR; 803488525.pdf; 803488525_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | GEORGIKON CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szövényi, Áron Pál T3XC8J - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7620 |