MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fehérjeporok aminosav összetételének vizsgálata

Pataky, Luca (2023) Fehérjeporok aminosav összetételének vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801155484.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801155484.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801155484_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801155484_szdkivonat1.pdf

Letöltés (68kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801155484; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801155484.pdf; 801155484_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
FKK67I
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7550
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése