MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje alapú krémek fehérjetartalmának növelési lehetőségei, az érzékszervi karakter kialakításának vizsgálata

Ordódy, Réka (2023) Tojásfehérje alapú krémek fehérjetartalmának növelési lehetőségei, az érzékszervi karakter kialakításának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801128136.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801128136.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801128136_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801128136_szdkivonat1.pdf

Letöltés (70kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801128136; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801128136.pdf; 801128136_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vargáné Dr. Tóth, Adrienn
BFPUG2
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7518
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése