MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kántorjánosi meggyből készült pálinkák összehasonlító vizsgálata

Klicsuné Gál, Andrea Anett (2024) Kántorjánosi meggyből készült pálinkák összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801024164.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801024164.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801024164_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801024164_szdkivonat1.pdf

Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801024164; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 801024164.pdf; 801024164_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
GW5C39
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7477
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése