Bosnjak, Flóra (2015) Borok savtartalmának alakulása a 2014-es évjáratban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bosnjak_Flora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bosnjak_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (992kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370632; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Savtartalom; Almasav; Borkősav meghatározás; Jásdi Pince; Reduktív borok; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 14 Szep 2023 11:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/633 |