MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A borok rezveratrol tartalmának elemzése

Fóra, Bianka (2016) A borok rezveratrol tartalmának elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fora_Bianka.pdf] Szöveg
Fora_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382740; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 30-34.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Reszveratrol tartalom; Élettani hatás;
Szakterület(ek): S Agriculture SB Plant culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 14 Szep 2023 11:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/632
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése