MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A bor illósav-tartalmának változásai az ecetsavbaktérium tevékenységének függvényében

Ambrus, Krisztina (2016) A bor illósav-tartalmának változásai az ecetsavbaktérium tevékenységének függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ambrus_Krisztina.pdf] Szöveg
Ambrus_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390871; Budapest; Bibliogr.: p. 45-46.; Gb. tanszéki jel;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 13 Szep 2023 10:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/613
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése