Ambrus, Krisztina (2016) A bor illósav-tartalmának változásai az ecetsavbaktérium tevékenységének függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ambrus_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ambrus_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390871; Budapest; Bibliogr.: p. 45-46.; Gb. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 13 Szep 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/613 |