MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző lepárlási technológiák hatása a párlat minőségére

Schmieder, Tamás (2021) Különböző lepárlási technológiák hatása a párlat minőségére. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Schmieder_Tamás_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Schmieder_Tamás_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 46. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat;
Kulcsszavak: E2708; ENTZ446461; Sör -- tanszéki jel; Lepárlóberendezések; Lepárlás; Kisüsti pálinka; Cefrézés; Meggypálinka, Italtechnológia; Pálinkafőzés
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:00
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5664
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése