Schmieder, Tamás (2021) Különböző lepárlási technológiák hatása a párlat minőségére. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schmieder_Tamás_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schmieder_Tamás_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 46. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2708; ENTZ446461; Sör -- tanszéki jel; Lepárlóberendezések; Lepárlás; Kisüsti pálinka; Cefrézés; Meggypálinka, Italtechnológia; Pálinkafőzés |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:00 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5664 |