MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett energiatartalmú dzsemek előállítása

Parcsami, Nóra (2020) Csökkentett energiatartalmú dzsemek előállítása. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Parcsami_Nóra_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Parcsami_Nóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: [47-49]. p.; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat;
Kulcsszavak: E2703; ENTZ446446; Kot -- tanszéki jel; Dzsemek; Dzsemgyártás; Energiaszegény élelmiszerek; Kajszibarack; Málnafeldolgozás; Édesítőszerek; Beltartalmi vizsgálat; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 12 Szep 2024 12:35
Utolsó változtatás: 12 Szep 2024 12:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich-Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5659
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése