Parcsami, Nóra (2020) Csökkentett energiatartalmú dzsemek előállítása. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Parcsami_Nóra_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Parcsami_Nóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [47-49]. p.; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2703; ENTZ446446; Kot -- tanszéki jel; Dzsemek; Dzsemgyártás; Energiaszegény élelmiszerek; Kajszibarack; Málnafeldolgozás; Édesítőszerek; Beltartalmi vizsgálat; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 12:35 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 12:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich-Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5659 |