Parcsami, Nóra (2020) Csökkentett energiatartalmú dzsemek előállítása. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szövegParcsami_Nóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Bibliogr.: [47-49]. p.; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; |
| Kulcsszavak: | E2703; ENTZ446446; Kot -- tanszéki jel; Dzsemek; Dzsemgyártás; Energiaszegény élelmiszerek; Kajszibarack; Málnafeldolgozás; Édesítőszerek; Beltartalmi vizsgálat; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Éva Illési |
| Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 12:35 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 12:35 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich-Ivanics, Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5659 |


