MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző kakaóporok összehasonlítása különböző applikációkban

Németh, Szabina (2021) Különböző kakaóporok összehasonlítása különböző applikációkban. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Németh_Szabina_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Németh_Szabina_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 43-45. p.; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök és szaktanácsadó szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat;
Kulcsszavak: E2696; ENTZ446424; Gb -- tanszéki jel; Kakaó; Pudingok; Piskóta; Konzisztencia; Állományvizsgálat, Színmérés; Érzékszervi vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 13:37
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 13:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5652
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése