Enkhbold, Munkhnasan (2021) Production of bioactive peptides from liquid milk protein concentrate by combination of enzymatic modification of proteins and microbial fermentation. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Munkhnasan_Enkhbold_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Munkhnasan_Enkhbold_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 49-65. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; ;Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.; |
Kulcsszavak: | E2692; ENTZ446411; Ég -- tanszéki jel; Bioaktív elemek; Fehérjekészítmények; Enzimes hidrolízis; Proteinek; Tejfehérje; Membrán-szűrési eljárások; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok |
Szakterület(ek): | Q Science QR Microbiology S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 26 Szep 2024 08:30 |
Utolsó változtatás: | 26 Szep 2024 08:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nath, Arijit - - Konzulens Vozáry, Eszter - - Konzulens Csighy, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5649 |