MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Production of bioactive peptides from liquid milk protein concentrate by combination of enzymatic modification of proteins and microbial fermentation

Enkhbold, Munkhnasan (2021) Production of bioactive peptides from liquid milk protein concentrate by combination of enzymatic modification of proteins and microbial fermentation. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Munkhnasan_Enkhbold_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Munkhnasan_Enkhbold_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 49-65. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; ;Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.;
Kulcsszavak: E2692; ENTZ446411; Ég -- tanszéki jel; Bioaktív elemek; Fehérjekészítmények; Enzimes hidrolízis; Proteinek; Tejfehérje; Membrán-szűrési eljárások; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok
Szakterület(ek): Q Science QR Microbiology
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 26 Szep 2024 08:30
Utolsó változtatás: 26 Szep 2024 08:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nath, Arijit
-
-
Konzulens
Vozáry, Eszter
-
-
Konzulens
Csighy, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5649
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése