MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző csomagolású készételek és almalevek mikrobiológiai vizsgálata

Molnár, Orsolya (2021) Különböző csomagolású készételek és almalevek mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Molnár_Orsolya_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Molnár_Orsolya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 40-42. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat;
Kulcsszavak: E2691; ENTZ446408; Kot -- tanszéki jel; Élelmiszer-csomagolás; Csomagolástechnika; Gyümölcslevek; Mikrobilógiai szennyezettség, Készételek; Műanyag csomagolóanyagok; Üvegestermékek; Mikrobiológiai vizsgálat; Almalevek
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 13:04
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 13:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5648
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése