Molnár, Orsolya (2021) Különböző csomagolású készételek és almalevek mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Molnár_Orsolya_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Molnár_Orsolya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 40-42. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2691; ENTZ446408; Kot -- tanszéki jel; Élelmiszer-csomagolás; Csomagolástechnika; Gyümölcslevek; Mikrobilógiai szennyezettség, Készételek; Műanyag csomagolóanyagok; Üvegestermékek; Mikrobiológiai vizsgálat; Almalevek |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 13:04 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 13:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Székely, Dóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5648 |