Molnár, Izabella (2021) Callebaut 811 és Norte Eurocao Haya étcsokoládé összehasonlítása. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Molnár_Izabella_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Molnár_Izabella_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 41-42. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2690; ENTZ446405; Gb -- tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bonbon; Étcsokoládé; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 12:11 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 12:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5647 |