Corral Orbe, Mishell Stephanya (2021) Identification of microorganisms with biotechnological importance and their characterization by microbiological and molecular biological approaches. MSC Diploma Tézis, MAT E Genetika és Biotechnológiai Intézet Budapest; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szövegMishell_Stephanya_Corral_Orbe_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Bibliogr.: [35-42.] p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
| Kulcsszavak: | E2689; ENTZ446401; Sör -- tanszéki jel; Molekuláris biológia, Tejsavbaktériumok; Enterobaktériumok; Belek; Probiotikumok; Sertéstenyésztés; Antimikrobás hatás; Izolátumok |
| Szakterület(ek): | Q Science QR Microbiology S Agriculture S Agriculture (General) |
| Feltöltő: | Éva Illési |
| Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 09:34 |
| Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 09:34 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Keresztény, Tibor - - Konzulens Nguyen Duc, Quang - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5646 |


