Mentusz, Ádám (2020) Friss és fagyasztott alapanyagú nyers húsok minőségének alakulása nagy hidrosztatikus technológia alkalmazása során. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mentusz_Ádám_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mentusz_Ádám_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 47-48. p.; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat.; |
Kulcsszavak: | E2686; ENTZ446391; Ht -- tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsminőség; Vákuum-csomagolás; Sertéskaraj; Tartósítás -- hűtés, fagyasztás; Állományvizsgálat; Színmérés; pH-érték |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 07:57 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 07:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5643 |