MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss és fagyasztott alapanyagú nyers húsok minőségének alakulása nagy hidrosztatikus technológia alkalmazása során

Mentusz, Ádám (2020) Friss és fagyasztott alapanyagú nyers húsok minőségének alakulása nagy hidrosztatikus technológia alkalmazása során. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mentusz_Ádám_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Mentusz_Ádám_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 47-48. p.; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat.;
Kulcsszavak: E2686; ENTZ446391; Ht -- tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsminőség; Vákuum-csomagolás; Sertéskaraj; Tartósítás -- hűtés, fagyasztás; Állományvizsgálat; Színmérés; pH-érték
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 07:57
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 07:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5643
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése