Lukács, Dalma (2021) A HACCP és IFS minőségirányítási rendszer bemutatása a Zalaco Sütőipari Zrt. vállalkozásnál. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lukács_Dalma_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lukács_Dalma_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [51-52.] p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat.; |
Kulcsszavak: | E2681; ENTZ446376; Gb -- tanszéki jel; HACCP rendszer; IFS; Sütőipari technológia; Minőségmenedzsment |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 08:48 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 08:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jakab, Ivett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5636 |