MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A HACCP és IFS minőségirányítási rendszer bemutatása a Zalaco Sütőipari Zrt. vállalkozásnál

Lukács, Dalma (2021) A HACCP és IFS minőségirányítási rendszer bemutatása a Zalaco Sütőipari Zrt. vállalkozásnál. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lukács_Dalma_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Lukács_Dalma_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: [51-52.] p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat.;
Kulcsszavak: E2681; ENTZ446376; Gb -- tanszéki jel; HACCP rendszer; IFS; Sütőipari technológia; Minőségmenedzsment
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 08:48
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 08:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jakab, Ivett
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5636
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése