Kühn, Dorottya (2021) A vér- és tojáspor állománykialakító hatásának összehasonlítása kevert tésztás süteményben. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kühn_Dorottya_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kühn_Dorottya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2676; ENTZ446360; Ht -- tanszéki jel; Táplálékkiegészítők; Állati eredetű melléktermékek; Vérpor; Tojáspor; Funkcionális élelmiszerek; Élelmiszerallergia; Piskóta; Tésztaipari technológia; Tárolási körülmények; Muffinok; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 26 Szep 2024 12:14 |
Utolsó változtatás: | 26 Szep 2024 12:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csurka, Tamás - - Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5630 |