MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vér- és tojáspor állománykialakító hatásának összehasonlítása kevert tésztás süteményben

Kühn, Dorottya (2021) A vér- és tojáspor állománykialakító hatásának összehasonlítása kevert tésztás süteményben. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kühn_Dorottya_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Kühn_Dorottya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2676; ENTZ446360; Ht -- tanszéki jel; Táplálékkiegészítők; Állati eredetű melléktermékek; Vérpor; Tojáspor; Funkcionális élelmiszerek; Élelmiszerallergia; Piskóta; Tésztaipari technológia; Tárolási körülmények; Muffinok; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 26 Szep 2024 12:14
Utolsó változtatás: 26 Szep 2024 12:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csurka, Tamás
-
-
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5630
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése